Kategorije

close
HMN SISTEM D.O.O. Adresa: Vase Čarapića 13, prilaz II, 18000 Niš Telefon: +381 (0)18 595 535, +381 (0)64 11 88 454       
sort proizvodi

O nama

Poštovani prijatelji,


Ukoliko želite da unapredite izgled Vašeg ulaza i sprečite unos nečistoća i vlage u Vaš poslovni prostor, preporučijemo Vam najefikasnije i najekonomičnije rešenje – profesionalne ulazne otirače.

Vaš poslovni prostor ima veliku frekvenciju ljudi i visoku potrošnju papirnih ubrusa -  predlažemo Vam pravo rešenje – profesionalne sušače za ruke.

Koristite dotrajalu i neefikasnu opremu za čišćenje Vašeg poslovnog prostora – možemo Vam ponuditi rešenje u vidu profesionalne opreme za čišćenje i savete za efikasno korišćenje.

Želite da postignete najviše standarde higijene prostora i površina za proizvodnju i preradu hrane, zdravstvenim ustanovama, profesionalnim kuhinjama i sl. – obezbedićemo Vam efikasne koncentrovane hemijske proizvode koji su u skladu sa najvišim standardima bezbednosti hrane.

Potrebne su Vam mašine za pranje podova i profesionalni industrijski usisivači – preporučujemo čitavu paletu proizvoda koje krase izuzetan učinak, pouzdanost, jednostavno korišćenje, velike manevarske mogućnosti i niski troškovi eksploatacije.

Svoj poslovni prostor i sanitarni blok želite da opremite profesionalnom sanitarnom galanterijom i potrošnim higijenskim materijalom – nudimo Vam kompletna rešenja u najkraćem roku. 

Potrudili smo se da damo rešenje i za opremanje Vašeg kancelarijskog prostora. Kancelarijski nameštaj po meri Vašeg radnog prostora.

Pružite nam šansu i ukažite nam svoje poverenje.

Vaše zadovoljstvo je naša karta za zajedničku sigurnu budućnost.

Vaš HMN SISTEM DOO.


Direktor: Žarko Milojević
E-mail: zarko.milojevic@hmnsistem.rs

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • Temp keyboard_arrow_right
 • Placeholder slike

 • Atribut proizvoda check
  check
 • Akcija - 0 % Akcija
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam